Víctor Puyuelo i Yolanda Cebrián guanyen la 34a edició de la Cursa de l'Indiot de Mollerussa

Uns 800 participants han assistit a la prova, que ha col·laborat amb la campanya "Cap nen sense joguina"

Redacció
26 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:19h
Un grup de corredors durant la cursa
Un grup de corredors durant la cursa | Iter5
Mollerussa ha viscut aquest dilluns una diada de Sant Esteve plena d’esport i solidaritat amb motiu de la 34a edició de la Cursa de l’Indiot, una cita clàssica d’aquestes dates que ha aconseguit aplegar 800 participants entre la cursa oberta i les curses infantils. L’Ajuntament de Mollerussa i l’Associació Atlètica Xafatolls han estat els coorganitzadors d’una cita que enguany ha obert una col·laboració solidària amb la Campanya "Cap nen sense joguina" de Creu Roja a través d’una aportació, que era voluntària, d’un euro per cada inscripció. Víctor Puyuelo i Yolanda Cebrián han estat els guanyadors de la prova oberta.

Aquesta cursa, de 8 kilòmetres de recorregut, ha transitat per un circuit urbà idèntic al dels darrers anys, un traçat al què s’han donat dos voltes, agafant carrers del centre urbà, l’avinguda del Canal i fins al primer pont del camí de Belianes. En homes, Víctor Puyuelo (At. Oroel El Cisne) ha demostrat la seva superioritat guanyant amb un temps de 25.10. Puyuelo, que fa poc va guanyar La Sansi Lleida, s’ha imposat pel davant d’Ivan Espílez (AE Ekke), segon amb 25.45, i de Xavi Garcia (FACVAC Ronhill Team), tercer amb 26.01.

També ha estat molt alt el nivell en dones, amb Yolanda Cebrián (Lleida UA) com a vencedora amb un crono de 30.40. Cebrián, recentment guanyadora de la Pujada a la Seu Vella de Lleida, ha estat acompanyada al podi per Rosamari Carulla (Xafatolls), segona a només 2 segons (30.42), i per la independent Ruth Guillem, tercera amb 33.06. També han entrat als llocs d’honor Gemma Bonjorn (Track), Júlia Ollé (FACVAC Valls), Adriana Daza i Núria Ribalta (Xafatolls).

La plaça de Manuel Bertran ha estat el centre d’operacions de la jornada, amb les curses infantils disputant-se a continuació de les curses obertes. Tots els atletes inscrits han rebut una bossa amb obsequis i una gorra tècnica. A més, els tres primers classificats de la cursa oberta han estat obsequiats amb un gall dindi envasat al buit i un trofeu al·legòric. La recollida dels dorsals s’ha dut a terme al Centre Cultural.