El Parc de Nadal de Tàrrega oferirà una cinquantena d'activitats lúdiques i educatives

El saló supera les tres dècades de trajectòria

Redacció
25 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:54h
Imatge del Parcde Nadal de Tàrrega
Imatge del Parcde Nadal de Tàrrega | Aj Tàrrega
El Parc de Nadal de Tàrrega, que supera enguany les tres dècades de trajectòria, celebrarà la seva 31a edició del 27 de desembre al 4 de gener (a excepció del 31 de desembre i l'1 de gener). Arran de la bona acollida dispensada l'any passat, el casal de festes es desenvoluparà per segona vegada consecutiva al Pavelló Municipal d'Esports.

Aquest trasllat possibilità una ampliació del recinte i una major comoditat dels usuaris a l'hora de gaudir de les activitats, al·licients que es volen mantenir. La Regidoria de Cultura, organitzadora del parc, també dotarà de propostes l'exterior del pavelló oferint un total de 3.300 metres quadrats de diversió, educació i festa. A més, l'emplaçament permetrà disposar de l'aparcament del Parc Esportiu, amb 200 places gratuïtes.
 
Una cinquantena de propostes per a infants i joves

Infants i joves tindran a l'abast al 31è Parc de Nadal de Tàrrega una cinquantena de propostes educatives i lúdiques com a alternativa per dinamitzar les estones de vacances. El públic d'1 a 16 anys hi trobarà tallers, atraccions, ludoteques, inflables, circ, circuits d'aventura, passeigs en ruquets, un passatge del terror i moltes més sorpreses com un nou rocòdrom. Paral·lelament, cada tarda s'oferiran animacions, demostracions de cultura popular, exhibicions esportives i actuacions musicals entre altres suggeriments.

El preu de l'entrada serà de 4 euros amb possibilitat d'adquirir un abonament per a tots els dies a 20 euros, a la venda a La Botiga del Museu Comarcal de l'Urgell. Val a dir que els preus no experimenten canvis i es mantenen en relació a l'any passat. Els majors de 16 anys tenen l'entrada de franc.
 
Campanya de promoció conjunta amb Foment Targarí

L'Ajuntament de Tàrrega proposa que els infants gaudeixin del parc mentre pares i mares fan les compres a la ciutat en dates tan assenyalades. Per això, es repeteix la campanya conjunta de promoció del casal nadalenc i dels establiments de Foment Targarí. La capital de l'Urgell es promou així de forma global com a pol festiu, lúdic i comercial.