Busquen 40 figurants per l’òpera «Goyescas» d'Enric Granados

Convoquen el càsting pels estudiants i amateurs de teatre i dansa, d’entre 20 i 40 anys

Redacció
23 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:06h
Imatge d'Enric Granados
Imatge d'Enric Granados | Viquipèdia
L’Orquestra Julià Carbonell, conjuntament amb l’Ajuntament de Lleida, ha obert la convocatòria pel càsting de figurants per participar en els assajos i l’estrena de l’òpera Goyescas, que s’ha de representar al teatre de La Llotja el pròxim 7 de maig.
Els organitzadors necessiten 40 intèrprets, d’entre 20 i 40 anys, preferentment estudiants i/o amateurs de teatre i dansa, per la qual cosa hauran d’omplir un formulari que trobaran al web de l’Orquestra simfònica de les terres de Lleida: www.ojc.cat/casting, fins al divendres 20 de gener de 2017. La selecció es realitzarà el dimarts 24 de gener de 2017, a la sala 1 del Teatre Municipal de l’Escorxador.

El calendari d’assajos és de vuit sessions, quatre, del 24 al 28 d’abril, de 4 de la tarda a 8 del vespre; i altres quatre, del 2 al 7 de maig, en el mateix horari. Cal assenyalar que la participació com a figurant comptarà amb una compensació econòmica.

L’opera Goyescas comptarà amb la direcció artística de Llorenç Corbella i Montse Colomé. Aquesta també s’encarregarà de la coreografia, conjuntament amb Pol Jiménez. La direcció musical anirà a càrrec d’Alfons Reverté, que dirigirà l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell, que comptarà amb la participació dels cantants Carmen Solís, Marta Infante, Albert Montserrat i Àngel Òdena, així com el Cor Anton Bruckner.