La xarxa s'omple de missatges de suport a Marc Resa

El Lleida Esportiu posa a disposició un correu electrònic perquè tothom pugui seguir enviant els seus escrits d'ànim

14 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:34h
Marc Resa, a la dreta, en un partit davant el Barça
Marc Resa, a la dreta, en un partit davant el Barça | Lleida Esportiu
La xarxa s'ha omplert en els darrers dies i hores de centenars de missatges de suport cap al jugador pallarès del juvenil del Lleida Esportiu, Marc Resa. Companys d'equip, entrenadors i jugadors de tots els conjunts de l'entitat blava, socis i aficionats i clubs de futbol d'arreu s'han bolcat per transmetre tota la força possible al migcampista, que es troba estable dintre la gravetat, i continua ingressat a l’UCI, després de ser operat dissabte en rebre un fort impacte al cap.

Agraïment de la família

Per aquest motiu, la família vol transmetre el seu agraïment pels ànims rebuts, especialment a través de les xarxes socials, però també mitjançant altres canals i de forma personal, missatges, tots ells, que està canalitzant i agrupant el Lleida Esportiu, que ha assegurat que li entregarà en un recull al jove futbolista a mesura que vagi millorant.

El club posa a disposició una adreça electrònica

Així mateix, davant l'allau de missatges i sol·licituds, el Lleida Esportiu posa a disposició del públic l'adreça electrònica [email protected], per tal que tothom pugui seguir enviant els seus escrits d'ànim, així com també qualsevol iniciativa per donar suport a en Marc en la seva recuperació.