Detenen un veí de Lleida acusat d'intentar atracar dues persones a punta de navalla

Les víctimes van fugir corrents

Redacció
09 de desembre del 2016
Actualitzat a les 14:26h
Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres un veí de Lleida de 35 anys de nacionalitat espanyola acusat d'intentar atracar dues persones a punta de navalla. El primer cas va ser dilluns al vespre al pàrquing d'un centre comercial de Lleida i l'endemà ho hauria tornat a intentar al portal d'un edifici del carrer Príncep de Viana de la capital del Segrià. En tots dos casos les víctimes van fugir corrents i van poder evitar que els prengués res. Finalment, dimecres els Mossos van detenir el presumpte autor dels fets i en un registre a casa seva van localitzar la navalla i el tapaboques que portava en el moment dels assalts. Està acusat de dues temptatives de robatori amb intimidació.

Investigació oberta pel robatori d'ocells cantaires
 
D'altra banda, la Guàrdia Urbana de Lleida ha obert una investigació per intentar localitzar tres joves que aquesta matinada haurien robat diversos ocells cantaires d'un balcó al carrer Eduard Velasco, al barri de Cappont, on haurien accedit amb una escala. En concret, s'haurien endut cinc gàbies amb set ocells del balcó d'un primer pis. Una patrulla ha localitzat l'escala recolzada a la façana cap a un quart de sis de la matinada. Prèviament, però, se sospita que també han intentat robar altres ocells del balcó d'un pis del carrer Lluís Millet, al barri de la Mariola.

En aquest cas, cap a dos quarts de tres un ciutadà ha avisat la policia quan ha sentit un fort cop i ha vist tres joves que pujaven per una escala recolzada al balcó del primer pis. Els lladres no haurien pogut arribar al segon pis, que és on eren les caderneres, i quan els agents han arribat ja no hi eren.