Comissió

El PDECAT i Unió insten la Paeria a publicar el pressupost del Parc Científic

Demanen a l'equip de govern més transparència per garantir a la ciutadania l'accés a la informació relativa a l'Ajuntament i els seus ens

per Redacció, Lleida, 8 de desembre de 2016 a les 16:53 |
Toni Postius, rient durant un ple | Àlvar Llobet
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Partit Demòcrata i Unió preguntaran demà a la Comissió de la Transparència el motiu pel qual l'equip de govern no publica les dades del pressupost del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida al portal de la Transparència de l'Ajuntament o bé al web de la Paeria.
 

Des del grup municipal es recorda que la Sindicatura de Comptes de Catalunya publica al seu web el retiment del Compte General de l'Ajuntament de Lleida, incloent-hi com a ens dependent del mateix el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. La Paeria, al sotmetre a aprovació el Compte General, també inclou la liquidació del pressupost corresponent a aquest ens.
 
El Cartipàs municipal estableix que les factures de l'Ajuntament es publicaran a internet en un termini màxim de tres mesos amb una actualització mensual, tenint en compte les recomanacions de l'Agència de Protecció de Dades.

 

Participació