L'ajudant de Siviero estudia portar el Lleida als tribunals pel seu acomiadament

Horacio Melgarejo no ha firmat la liquidació del contracte després que el club hagi canviat les condicions | El tècnic posarà el cas en mans d'advocats | L'entrenador assegura que li ha perdut la confiança "per motius de pes"

Redacció
08 de desembre del 2016
Actualitzat a les 14:11h
Horacio Melgarejo ha estat acomiadat
Horacio Melgarejo ha estat acomiadat | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu no guanya per problemes. La crisi social i esportiva que pateix l'entitat es podria agreujar si l'ajudant de Gustavo Siviero, Horacio Melgarejo, acaba portant el club als tribunals pel seu acomiadament, anunciat aquesta setmana.

Segons apunta Segre, el tècnic i l'entitat havien arribat a un acord verbal per rescindir el contracte, però un canvi en les condicions per part de la directiva van fer que Melgarejo es negués a firmar la liquidació del contracte. L'entrenador té previst marxar demà de Lleida i posarà el cas en mans d'un advocat.

Siviero diu que li ha perdut la confiança a Melgarejo

El tècnic, Gustavo Siviero, ha indicat en roda de premsa aquest dijous que la marxa de Melgarejo ha estat motivada "per una falta de confiança i per motius de pes", un fet que ha estat ratificat pel director esportiu de l'entitat, Jordi Esteve.