Tàrrega edita el primer calendari fet per instagramers

El consistori i l'emissora de la ciutat han impulsat aquesta iniciativa, que recull les millors imatges de la capital de l'Urgell

Redacció
07 de desembre del 2016
Actualitzat a les 16:49h
Imatge de la presentació del calendari
Imatge de la presentació del calendari | Aj Tàrrega
Tàrrega ha editat per primera vegada un calendari que recull una tria de les millors fotografies captades al municipi per part de la comunitat d’instagramers (o igers). Són imatges penjades durant els darrers mesos a la xarxa Instagram amb l’etiqueta #igerstarrega, seleccionades pels administradors, els quals també han impulsat la confecció de l’almanac. La iniciativa, que constitueix una eina de promoció dels atractius del municipi, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tàrrega, Ràdio Tàrrega i les empreses Dispromèdia i Anfigraf.

Les fotografies seleccionades, una per cada mes de l’any 2017, ofereixen una visió inèdita i sorprenent de paisatges del terme o d’activitats desenvolupades a la ciutat. Així s’hi poden veure instantànies del mercat dels dilluns, els frescos de l’Església Parroquial, la Festa Major, el Flèndit, FiraTàrrega, el carrer del Carme o el Parc de Sant Eloi entre altres motius. “Són imatges que identifiquen Tàrrega i la seva gent, des d’una òptica única i personal”, expliquen els portaveus de la comunitat #igerstarrega.
 
L’almanac es posarà molt aviat a la venda, amb preu popular, a La Botiga del Museu Comarcal de l’Urgell i als estudis de Ràdio Tàrrega. Cada mes de l’any s’acompanya d’un sumari amb les activitats culturals i firals més destacades que tindran lloc a Tàrrega l’any 2017. Així mateix, les 12 imatges que il·lustren el calendari s’exposaran properament al vestíbul de la Casa Consistorial ampliades a gran format.

La publicació, de la qual s’han editat 2.000 exemplars, també es podrà descarregar de forma gratuïta mitjançant el web municipal www.tarrega.cat. La comunitat #igerstarrega també ha convocat un concurs animant els usuaris d’Instagram a penjar i etiquetar fotografies de Tàrrega durant l’any 2017 per a configurar així el calendari que es prepararà de cara al 2018. Cada mes es donarà a conèixer a través de les xarxes la instantània seleccionada.