Víctor Puyuelo i Joana Tomé guanyen la Sansi de Lleida

Sergi Nunes i Mari Sanfeliu han estat els guanyadors de la prova curta, de cinc kilòmetres

Redacció
04 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:51h
Imatge de la sortida de la cursa, a la Llotja
Imatge de la sortida de la cursa, a la Llotja | Iter5
La Llotja de Lleida ha estat aquest matí el centre neuràlgic de la Cursa La Sansi Lleida, que enguany ha arribat a la seva quarta edició. Sota l’organització del Club Atletisme Almacelles i del Club La Sansi, la jornada ha ofert curses infantils i especials, així com proves de 5 i 10 kilòmetres, que en total han aplegat 600 participants. L’independent Víctor Puyuelo i Joana Tomé (Xafatolls) han estat els guanyadors de la cursa llarga, mentre que Sergi Nunes i Mari Sanfeliu s’han imposat en la curta.

La cita, que era puntuable per a la Lliga Ponent en les seves dos distàncies, els 5 i els 10 kilòmetres, ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Lleida i de la Diputació de Lleida. Les curses infantils i les d’especial olímpics han obert el foc a les 10 del matí, i a continuació, a les 11, han pres la sortida els participats a la curses sèniors.

A la prova llarga, Víctor Puyuelo ha estat el guanyador masculí amb 33.01, seguit de Roger Camprubí (CA Berga), segon a mig minut amb 33.31, i d’Alexandre Tàssies (CE Linyola-Logiesport), tercer amb 33.50. L’actual líder de la Lliga Ponent, Francisco Javier Cebrián (CA Fraga-Bajo Cinca), ha estat cinquè amb 35.05 pel darrere d’Edgar García (La Sansi), quart amb 34.23.

En dones, triomf clar de Joana Tomé (Xafatolls), que amb un temps de 42.33 ha deixat sense opcions les seves companyes de podi: Marta Altisent (CE Linyola), segona amb 43.16, i Maria Garcia (The Moks Team), tercera amb 43.28.

Pel que fa a la distància curta, Sergi Nunes (Runners Balaguer) ha donat un nou pas cap al títol de la Lliga Ponent, ja que s’ha imposat amb un temps de 16.37, tot i que el seu gran perseguidor, Josep Maria Bergua (Clos Pons Thai Runners), ha entrat segon a 20 segons, amb 16.57. El podi l’ha completat Josep Ramon Sanahuja (Xafatolls) amb 17.31.

En dones, victòria també de l’atleta que lidera la Lliga Ponent, Mari Sanfeliu (Logiesport-La Guineu), amb 19.30, seguida de Montserrat Rovira (CA Cambrils), segona amb 19.39, i d’Estefania Ruiz (Avinent Manresa), tercera amb 20.50.