Pa de pessic amb panses, nous i poma

Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu

Pa de pessic amb panses, nous i poma
Pa de pessic amb panses, nous i poma | Dolors Mateu
Dolors Mateu
04 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:22h

Oi que de tant en tant ens agrada o agradaria seure tranquil·lament a prendre un trosset d'un deliciós pa de pessic, potser amb una mica de xocolata desfeta  (aquí) i sobretot, no pensar en res, només gaudir del moment.
 
 
Ingredients:
3 ous
180 gr. de sucre
50 cc. d'oli
100 cc. de llet
170 gr. de farina
1 sobre de llevat
Pessic de sal
nous trossejades, panses
1 poma pelada i trossejada.
sucre glacé
 
En un recipient batre els ous amb el sucre durant uns 6 -8 minuts fins que quedi una massa blanquinosa. Afegiu l'oli, la llet i torneu a batre.
Tamiseu la farina juntament amb el llevat, un polsim de sal i ho afegiu a la barreja anterior. Remeneu amb cura amb una espàtula.
 
Aboqueu en un motlle engreixat i repartiu nous trossejades, panses i la poma a la massa, remeneu  una mica perquè es reparteixin bé. 
Coure al forn a 180º uns 30 -40 minuts.
Forn encès dalt i baix, la reixeta al mig.
Deixeu temperar i un cop fred afegiu sucre glacé per sobre.

Blog de cuina de la dolorss