Comença el judici contra Artur Segarra, l'acusat de matar l'empresari de l'Albi David Bernat

El presumpte autor del crim es declara innocent

Redacció
01 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:32h
Artur Segarra, acusat de matar David Bernat
Artur Segarra, acusat de matar David Bernat | Agències
Artur Segarra serà jutjat a partir d'aquest dijous a Bangkok per l'assassinat de l'empresari de l'Albi (Garrigues) David Bernat, mort i esquarterat a finals de gener d'aquest any. Segarra està acusat de 13 delictes, com el de segrest, assassinat i esquarterament, robatori o extorsió, i el seu cas podria acabar amb una condemna de pena de mort.

Segarra, que es defensarà a ell mateix, s'ha declarat innocent de tots els delictes que se li imputen, una afirmació que repetirà el proper 24 de febrer en la seva compareixença davant del tribunal. En total seran 95 els testimonis que declararan.

​Assassinat i llençat al riu

L'empresari lleidatà, de 37 anys, hauria arribat a la capital tailandesa uns 10 dies abans de ser assassinat, procedent de l'Iran, on vivia habitualment i hi feia negocis. Les restes sense vida del consultor van aparèixer a les aigües del riu Chao Phraya, que travessa Tailàndia. La policia va detenir Segarra, l'únic sospitós del crim, dies després, a la ciutat cambodjana de Sihanuk, on havia fugit.

​Poc després, La policia tailandesa va confirmar al troballa de mostres d'ADN de Bernat a casa de Segarra. "De les sis mostres preses en una de les propietats del sospitós, una coincideix amb l'ADN de Bernat", va assegurar el de la investigació.