El Lleida Esportiu aixeca el veto als afeccionats que tenien l'entrada prohibida al Camp d'Esports

El club havia prohibit l'entrada a una seixantena d'abonats

Redacció
30 de novembre del 2016
Actualitzat a les 18:19h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Àlvar Llobet
El Lleida Esportiu ha aixecat el veto als afeccionats que tenien l'entrada prohibida al Camp d'Esports des de finals del mes d'octubre. Segons apunta la directiva en un comunicat conjunt amb les penyes 'Rudes' i 'És un Sentiment' i amb el col·lectiu 'Amics del Lleida', el club pretén reconduir la situació per aconseguir la "pau social" alhora que destaca que "no ha tingut la intenció de malmetre la imatge dels col·lectius ni de les persones esmentades en la roda de premsa del18 d’octubre de 2016".

La directiva ha pres aquesta decisió aquest dimecres després de trobades amb els responsables dels grups d'animació i de la denúncia que els abonats vetats van presentar davant del Tribunal Català de l'Esport per reclamar l'accés provisional a l'estadi.

Des del club s'anuncia que la prohibició ha acabat aquest mateix dimecres alhora que reitera, de conformitat amb les penyes, "la condemna als actes violents a persones i/o bens del Club". En aquest sentit també es posa l'accent en el compromís de "continuar fomentant i difonent el sentiment i estima pel Lleida, així com la defensa dels interessos col·lectius".