Un accident i una esllavissada de roques afecten la circulació a la C-13 al Pallars

L'accident ha deixat un ferit que ha estat traslladat en estat menys greu a l'Hospital del Pallars | En un altre punt s'ha produït una esllavissada que ha afectat un sentit de la marxa durant tres hores

29 de novembre del 2016
Actualitzat a la 13:15h
L'accident s'ha produït a l'alçada del pont de la Moleta
L'accident s'ha produït a l'alçada del pont de la Moleta | Kiko Peris
Un accident i una esllavissada de roques han afectat aquest matí la carretera C-13 en dos punts diferents. Al voltant de les 8h del matí i per causes que es desconeixen, un vehicle ha sortit de la via al punt quilomètric 139 de la carretera, a l'alçada del pont de la Moleta, entre Rialp i Llavorsí.

El Servei Català de Trànsit i el SEM han confirmat que un home de 49 anys ha resultat ferit i que ha estat traslladat en estat menys greu a l'Hospital del Pallars de Tremp. Segons han assegurat a Pallars Digital alguns conductors que han circulat aquest matí per la carretera, l'asfalt estava molt gelat, fet que hauria pogut provocar l'accident.
 

El despreniment de roques ha tallat un carril. Foto: Josep Palau


Abans, sobre les 6h, un despreniment de roques havia tallat un carril a la mateixa carretera, en una zona molt propera al punt negre que fa un mes es va esfaltar amb una capa antilliscant per l'acumulació d'accidents, al terme municipal de Llavorsí. Les màquines han estat treballant per retirar l'esllavissada de la carretera i recuperar la normalitat en el trànsit, que s'ha restablert al voltant de les 9h.