Equipaments

La Crida reclama a la Paeria que trenqui el contracte amb la Llotja S.A després del deute acumulat

La formació denuncia un incompliment contractual

per Redacció, Lleida | 29 de novembre de 2016 a les 11:58 |
Teatre de la Llotja de Lleida | Paeria
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Crida per Lleida-CUP ha denunciat la "passivitat" de la presidència del Centre de Negocis i Convencions S.A. a l’hora de reclamar el deute de vora 350.000 euros de la concessionària la Llotja S.A. Aquesta xifra és el cànon acumulat des del 2012 que la concessionària no ha pagat pel concepte de la gestió del teatre la Llotja.

El representant de la formació al Consell d’Administració reclama anar més enllà "que requerir el deute mitjançant un burofax" i demana que es rescindeixi el contracte entre l’empresa pública CNC i la Llotja S.A., denunciar la concessionària per incompliment contractual i realitzar una auditoria externa de l’empresa.


En aquest sentit, la Crida lamenta que la Llotja S.A. no hagi entregat les seves auditories a l’Ajuntament després de nombrosos requeriments. "Aquesta pràctica ens reafirma que la gestió de l’equipament de la Llotja ha de ser 100% pública i transparent", indica el representant al Consell d’Administració.

 

Participació