La policia detecta diversos casos de contraban de tabac andorrà a l'Alt Urgell

La Guàrdia Civil atura un cotxe amb tres ocupants que intentaven passar 1.500 paquets amb un valor de 6.225 euros a Anserall | Els Mossos d'Esquadra intercepta un home a peu que transportava 1.000 paquets equivalents a a 4.392 euros a Sant Joan Fumat

Tabac intervingut per la Guàrdia Civil a l'Alt Urgell
Tabac intervingut per la Guàrdia Civil a l'Alt Urgell | Europa Press
Redacció
28 de novembre del 2016
Actualitzat a les 17:03h
La Guàrdia Civil va sorprendre diumenge a tres contrabandistes de tabac a la carretera N-145, a l'alçada d'Anserall (Alt Urgell), que portaven al cotxe des d'Andorra 1.500 paquets de diverses marques valorades en total en 6.225 euros.

Els agents van aixecar una acta d'aprehensió de contraban i van deixar el cotxe i el tabac a la duana de la Farga de Moles. Els ocupants del turisme eren tres homes de 55, 20 i 39 anys amb domicili a la Seu d'Urgell, Lleida i Lugo, respectivament.

D'atra banda, els Mossos d'Esquadra van recuperar divendres al matí 1.000 paquets de tabac procedents del contraban. Els agents van detectar l'home que els transportava a peu a la zona de Sant Joan Fumat (Alt Urgell). 

Segons informa el cos policial català, en veure's descobert, el portador va fugir corrent muntanya avall. El valor del tabac recuperat, de diverses marques comercials, arriba als 4.392 euros.