Uns 2.800 esquiadors estrenen la temporada d'esquí a Lleida

Baqueira Beret i els complexos d'esquí nòrdic de Tuixent-La Vansa, Sant Joan de l'Erm i Lles de Cerdanya ja han obert aquest cap de setmana

Redacció
28 de novembre del 2016
Actualitzat a la 1:05h
Imatges d'uns esquiadors a Masella
Imatges d'uns esquiadors a Masella | Gerard Vila
Uns 2.800 esquiadors han estrenat la temporada a les primeres estacions que han obert aquest cap de setmana al Pirineu de Lleida: Baqueira Beret i els complexos d'esquí nòrdic de Tuixent-La Vansa (Alt Urgell), Sant Joan de l'Erm (Alt Urgell) i Lles de Cerdanya.

Ha estat el primer rodatge de les instal·lacions amb la vista posada al pont de la Puríssima, quan s'espera una afluència massiva d'aficionats. La previsió és que divendres que ve, 2 de desembre, ja puguin obrir totes les estacions. El sector espera que aquesta sigui una temporada de rècord i es venguin més d'1,3 milions de forfets.
 
Durant el cap de setmana 1.800 esquiadors han fet les primeres baixades a Baqueira Beret, on han pogut obrir 20 quilòmetres de pistes dels 151 que té l'estació. Les tres estacions d'esquí nòrdic que han pogut obrir han atret un miler d'esquiadors, sobretot clients de proximitat.

En aquest cas han tingut entre 16 i 20 quilòmetres de circuits oberts. Aquests complexos han patit molt els darrers anys per falta de neu, però això aquest inici primerenc de la temporada els fa ser molt optimistes.