Pobre empat

Els de Siviero no poden contra el Sabadell en un partit en el que han perdonat | L'equip suma 15 punts i no surt dels llocs de descens de la classificació

Redacció
27 de novembre del 2016
Actualitzat el 28 de novembre a les 0:57h
El Lleida ha empatat contra el Sabadell aquest diumenge
El Lleida ha empatat contra el Sabadell aquest diumenge | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu no sap guanyar. Els de Siviero s'han endut només un punt de la Nova Creu Alta de Sabadell en un partit que haurien pogut deixar encarrilat durant la primera part i que han acabat demanant l'hora.

El matx s'ha iniciat sense un dominador clar. Els dos equips han intentat tenir el control de la pilota, però cap dels dos s'ha fet amo i senyor del partit. Al minut 18, els dos conjunts han tingut la primera oportunitat de gol, però el resultat no s'ha mogut. Sí que ho ha fet, en canvi, dos minuts més tard quan Fran Moreno ha aconseguit el 0 a 1 gràcies a un xut que ha rebotat en un defensa. 

El gol ha animat els lleidatans, que han buscat amb ganes ampliar distàncies. Indiano ha tingut a les seves botes el segon gol que hagués ensorrat les possibilitats de remuntada d'un Sabadell llastat per les nombroses baixes i que aquest diumenge s'ha mostrat poc combatiu durant els primers 45 minuts. A les acaballes de la primera part, el Lleida ho ha provat de nou amb una jugada entre Indiano i Doncel que aquest darrer ha rematat a les mans del porter.  

Els de Siviero han marxat als vestidors amb el marcador a favor (un fet molt poc habitual aquesta temporada) i amb la sensació que el resultat feia justícia al que s'havia vist fins al moment sobre el terreny de joc. 

La segona part ha començat de la mateixa manera que ha acabat, amb un Lleida voluntariós i un Sabadell defensiu que intentava ajuntar línies per marcar el gol de l'empat. No li ha costat gaire fer l'igualada. Al 54, un xut de Txomin des del vèrtex de l'àrea s'ha colat a la porteria de Campos, que no ha aturat la bola com sí havia fet minuts abans en una jugada del Sabadell.

L'empat deixava el matx obert, però les ocasions més clares les ha tingut el Lleida. Andriu de cap i Doncel amb la dreta han rematat per damunt la porteria dels de la Nova Creu Alta, que veien l'empat com un bon resultat. 

El partit hagués pogut caure per qualsevol dels dos equips en el darrer quart d'hora. Valiente ha estavellat una pilota al travesser al 77 mentre que Gaspar ha respost amb un tret que ha aturat Campos de manera provindencial. Amb el partit trencat, el Lleida ha disposat d'una clara jugada de Cristian Fernández, que amb el cap i sense oposició ha enviat la bola lluny de la porteria dels del Vallès, que a falta de tres minuts haurien pogut fer el 2 a 1. 

​Amb aquest resultat, el Lleida es queda amb 15 punts i no surt de la zona de descens.