Situació límit

El Lleida Esportiu necessita la victòria contra el Sabadell per remuntar posicions a la classificació | Siviero té quatre baixes, entre elles les de Casares i Toño Vázquez

Redacció
27 de novembre del 2016
Actualitzat a les 10:21h
Gustavo Siviero, entrenador del Lleida Esportiu
Gustavo Siviero, entrenador del Lleida Esportiu | Àlvar Llobet
El Lleida Esportiu juga aquest diumenge a la tarda contra el Sabadell a la Nova Creu Alta amb l'obligació de guanyar i començar a remuntar posicions a la classificació. Els de Gustavo Siviero són penúltims amb només 14 punts, una situació "límit", com va assegurar el mateix tècnic en roda de premsa, que només deixa la possibilitat de guanyar els tres punts, una fita que només ha aconseguit en tres ocasions en els 15 partits disputats fins ara.

​El camp del Sabadell no se li dóna bé als lleidatans, on només hi han guanyat en cinc ocasions de 22, si bé aquest diumenge a partir de les 17.00h tenen una oportunitat d'or per sumar més victòries de l'equip en aquest estadi. El Sabadell té un total de 9 baixes (sis per lesió i tres per sanció), la qual cosa ha obligat el tècnic Josep Solivelles ha convocar jugadors del filial per completar la llista de convocats. Siviero, per la seva banda, no podrà comptar amb Miki Muñoz, Mia Guash , Casares i Toño Vázquez, tots els lesionats.