El foc de Vielha crema quatre apartaments, entre ells un d'Àngel Ros

Un total de nou dotacions de Bombers han treballat en l'extinció de les flames

Redacció
25 de novembre del 2016
Actualitzat el 26 de novembre a les 10:09h
Imatge d'un bomber treballant en l'extinció
Imatge d'un bomber treballant en l'extinció | CatiAran
Un total de quatre apartaments han quedat calcinats aquest divendres a Gausac (entitat municipal descentralizada de Vielha). Els fets han passat al carrer Baricauba poc després de les nou del vespre i segons apunta Segre i ha pogut confirmar NacióLleida, un dels immobles és el de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros.  

A l’arribada dels Bombers, el foc estava completament desenvolupat i localitzat a la teulada de l'edifici. Fins al lloc s’han desplaçat nou dotacions que, des del primer moment, han prioritzat les tasques d’extinció en evitar la seva propagació cap a la resta d’habitatges propers. Els Bombers de la Generalitat, han activat un comandament per coordinar i donar suport en les tasques d’extinció. A part dels quarte apartaments cremats, cinc altres pisos que formaven part del bloc d'apartaments turístics han quedat afectats.
 
Segons informacions dels Bombers,en el moment en què s’ha produït l’incendi, els apartaments estaven buits i cap persona ha resultat ferida, tot i que, durant les tasques d’extinció, un bomber ha patit cremades lleus a les mans.