Molo denuncia impagaments del Lleida i assegura que el club mai no li ha tornat les trucades

L'exdefensa diu que ha presentat una denúncia a l'Associació de Futbolistes Espanyols i carrega contra la directiva per dir que no ha pogut contactar amb ell

Redacció
21 de novembre del 2016
Actualitzat a les 22:13h
Molo, celebrant la classificació del Lleida pel play-off
Molo, celebrant la classificació del Lleida pel play-off | Lleida Esportiu
La crisi que viu el Lleida Esportiu ha viscut aquest dilluns un nou episodi. L'exdefensa del club, Molo, ha fet públic un comunicat en el que assegura que ha presentat una denúncia davant l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) degut als impagaments de part de la seva nòmina corresponent a la temporada passada. "Em veig en l'obligació de realitzar davant l'AFE una sol·licitud ja que no m'han ingressat res del se'm deu", assegura el futbolista, que desmenteix que no hi hagi hagut possibilitats per part del club de contactar amb ell.

El Lleida Esportiu va explicar que l'entitat tenia diners per pagar però que hi havia hagut una "impossibilitat de gestionar de forma directa i personal la liquidació dels contractes dels jugadors". Aquesta afirmació és rebatuda per Molo, que apunta que ha intentat "en moltíssimes ocasions posar-me en contacte amb Albert Esteve mitjançant trucades o a través d'algun missatge amb gent del seu entorn sense que mai hagi obtingut una resposta".

​Molo també carrega contra el club per haver assegurat que les afirmacions que la setmana passada va fer Raúl Fuster, exjugador del Lleida, tacaven la imatge del club. En aquest context, el defensa recorda el bon paper a nivell esportiu que va fer l'equip l'any passat i indica que té "la consciència ben tranquil·la".

El comunicat de Molo