La traducció literal de brownie seria "marronet" degut al seu color, i és que es tracta d'un pastís de xocolata del que es diu que va ser un error, ja que el cuiner es va oblidar de posar llevat a un pastís que estava fent.
Ingredients per a unes 6 persones:
100 gr. de nous de macadàmia
150 gr. de xocolata negra o fondand
100 gr. de mantega
3 ous
100 gr. de sucre
1 c / c de llevat quimic
100 gr de farina
sucre glacé
Trossegeu les nous. Reserveu.
Tamiseu el llevat i la farina junts. Reserveu.
En un recipient apte per a microones barregeu la mantega i la xocolata trossejades, escalfeu a mitja potència per espai d'un minut i remeneu bé fins desfer. Reserveu.
Batre els ous i el sucre uns 2-3 minuts o fins que estiguin escumosos, afegiu la mantega i xocolata fosos, remeneu.
Afegiu la barreja de farina i llevat i ho remeneu amb cura.
Poseu les nous trossejades.
Esteneu aquesta massa en una font rectangular enmantequillada i enfarinada.
Coure al forn preescalfat a 180 º durant uns 15-20 minuts.
Treure del forn, deixeu temperar, desemmotlleu i serviu amb una mica de sucre glacé per sobre si es desitja.
NOTA: la mida de les nous trossejades és al vostre gust, jo prefereixo que siguin irregulars, unes més petites que altres.
** El temps de permanència de la xocolata i la mantega al microones depèn de la potència del mateix, entre 1- 2 minuts. Cura no es cremi.
** El temps de permanència en el forn depèn d'aquest i de la mida de la bandeja en que feu el brownie
** C / c = culleradeta de les de cafè.
Brownie de nous de macadàmia
Les receptes de la popular blocaire Dolorss Mateu
20
de novembre
del
2016
Actualitzat
a la
1:33h
El més llegit