Josep Pàmies denuncia vetos a les seves xerrades per part d'ajuntaments

L'activista assegura que més d'una vintena de conferències sobre medicina natural han estat prohibides en llocs públics en els darrers mesos

Redacció
19 de novembre del 2016
Actualitzat a les 2:25h
El pagès Josep Pàmies
El pagès Josep Pàmies | Àlvar Llobet
El pagès i activista Josep Pàmies ha denunciat el veto a les seves xerrades sobre plantes medicinals que han fet diversos ajuntaments de l'Estat espanyol. Els darrers casos s'han produït aquesta setmana a Toledo i San Fernando de Henares, quan les conferències de l'ecologista balaguerí que s'havien de fer a l'interior dels consistoris van ser suspeses a darrera hora. Tot i això, els actes es van fer en dos sales alternatives. Pàmies vincula aquests fets a les pressions que reben els ajuntaments de les companyies farmacèutiques.

En aquest sentit, Pàmies assegura que de les 80 xerrades que ha realitzat aquest any, més d'una vintena han estat prohibides en llocs públics. No és aquest el primer cop que el pagès té problemes d'aquestes característiques. L'any passat també va denunciar vetos i fins i tot va acusar TV3 de no deixar-lo participar a la Marató sobre la diabetis.