Exfutbolistes del Lleida Esportiu denuncien el club per impagaments

El defensa Raúl Fuster assegura que ha presentat una demanda davant l'Associació de Futbolistes Espanyols | El club diu que no s'ha pogut liquidar personalment les nòmines i indica que té diners per pagar els salaris

Redacció
17 de novembre del 2016
Actualitzat a les 19:54h
L'exjugador del Lleida Raúl Fuster
L'exjugador del Lleida Raúl Fuster | Lleida Esportiu
Al Lleida Esportiu se li ha obert aquest dijous un nou front. L'exjugador del club, Raúl Fuster, ha assegurat a Catalunya Ràdio que ha presentat una denúncia davant l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) per impagaments. Els problemes de liquiditat que va patir el club la temporada passada va obligar a fraccionar els sous de manera que durant els mesos d'estiu estava estipulat que els futbolistes acabessin de cobrar els honoraris, un fet que no s'ha produït segons ha explicat Fuster.

En aquest sentit, el futbolista ha indicat que altres antics jugadors del Lleida també es troben en la mateixa situació i que ell personalment ha intentat posar-se en contacte diverses vegades amb el president del club sense èxit: "He trucat moltes vegades i he enviat diversos missatges al president i mai m'ha tornat resposta", ha apuntat l'actual defensa de la Ponferradina.

​El club assegura que té els diners per pagar

​Les paraules de Fuster han estat rebatudes pel club, que ha assegurat que té els imports per pagar al jugador i a sis jugadors més; Molo, Marc Martínez, Manu Onwu, Urko Arroyo i Pau Bosch. Des de l'entitat s'assegura que no va ser possible "liquidar de forma directa i personal els contractes", de manera que es va posar en contacte amb la Federació Espanyola de Futbol per normalitzar la situació. En aquest context, la Federació, apunta el club en un comunicat, va indicar que aquesta gestió es faria de forma coordinada amb l'AFE abans de final d'any.

​El club assegura que "no té voluntat de generar malsentesos" alhora que carrega contra Fuster al considerar que les seves declaracions tenen una "clara intenció de danyar la imatge del club i no de resoldre la qüestió".