Artur Mas inaugurarà a Montoliu de Lleida el carrer «9 de novembre», que no té sortida

Ho farà aquest dissabte al costat de la consellera Meritxell Serret

Redacció
16 de novembre del 2016
Actualitzat el 17 de novembre a les 10:38h
El carrer sense sortida de Montoliu de Lleida
El carrer sense sortida de Montoliu de Lleida | Google Maps
L'expresident de laGeneralitat, ArturMas, i la consellerad'Agricultura,MeritxellSerret, inauguraranel carrer 9deNovembrea la localitatMontoliu deLleida(Segrià),ambla qualaquestapoblacióvol recordar laconsultasobre el futurpolític de Catalunyaquees va celebrarel 2014, segons apunta l'alcaldede la població,DanielFarré. La peculiaritat del carrer és que no té sortida ja que en un dels seus extrems s'hi troba un petit mur, un fet que es confirma des del mateix consistori del municipi. La via s'atura degut a la vegetació hi ha.

La inauguracióserà aquestdissabte i hi ha la possibilitat queassisteixintambé elsexconsellersFrancescHoms, JoanaOrtegai IreneRigau. El nomdel carrerva ser acordaten un plemunicipalal setembre,ambel votde l'alcalded'ERC, cincregidorsd'ERCiun del PP.

L'alcalde de Montoliu de Lleida, Daniel Farré, va destacar que el 9 de novembre del 2014 va suposar "un moment en què el poble de Catalunya es va poder expressar lliurement". D'aquesta manera, "quan en un futur s'anomeni el carrer es recordarà aquella data i el que va suposar per a Catalunya", va indicar el primer edil.