Segona denúncia contra el Lleida Esportiu per vetar seguidors al Camp d'Esports

Un total de 12 afeccionats han presentat una demanda contra el club | Aquesta reclamació es suma a la que van fer 17 abonats la setmana passada

Redacció
15 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:49h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Àlvar Llobet
El comitè d'apel·lació de la Federació Catalana de Futbol ha rebut una nova denúncia d'afeccionats del Lleida Esportiu que no poden entrar al Camp d'Esports després que la directiva es reservés el dret d'admissió a l'estadi. En total són 12 els afeccionats que han presentat aquest recurs i que se sumen, d'aquesta manera, als 17 que ho van fer la setmana passada. Així doncs, ja són 29 les persones que han demandat el club davant la Federació, que té previst pronunciar-se sobre aquestes denúncies el proper diumenge.

Els nous denunciats han fet el pas després que el club els hi prohibís l'entrada al camp en el darrer partit al Camp d'Esports que va enfrontar el Lleida contra el Cornellà (0 a 2). Segons l'advocat de les penyes en declaracions a Catalunya Ràdio, es dóna la circumstància que dos dels seguidors que han denunciat ara per no poder accedir a les grades sí que ho van poder fer en el partit anterior disputat entre els de Siviero i l'Atlètic Balears (1 a 0).

En el cas que la denúncia no fos acollida per la Federació Catalana, els afeccionats (entre els quals hi ha nombrosos penyistes) presentarien una reclamació davant del Tribunal Català de l'Esport.