El Lleida s'ensorra

Els de Siviero perden 3 a 1 contra el Gavà i cauen en zona de descens | L'equip torna a errar en defensa i a l'entrenador se li comença a acabar el crèdit

El Lleida ha perdut contra el Gavà
El Lleida ha perdut contra el Gavà | Lleida Esportiu
Redacció
13 de novembre del 2016
Actualitzat a les 20:05h
El Lleida Esportiu no surt del pou. Els de Siviero han perdut aquest diumenge contra el Gavà (3 a 1), un dels rivals directes per sortir del descens, i s'enfonsen en la classificació. Els blaus han sumat sis dels darrers 24 punts i es situen tercers per la cua i amb un entrenador a qui el crèdit se li està acabant.

​Els lleidatans s'han trobat amb un Gavà que intentava aprofitar les contres per encetar el marcador, i no ho ha aconseguit per culpa del porter Campos, que ha salvat el Lleida en dues ocasions en els primers 20 minuts. Acompanyat per desenes de seguidors, els del Segrià han vist com no se'ls hi pitava un clar penal de Joel a Fran Moreno al 26 i com fallaven Martí, Moreno i Casares quan estaven a porteria buida al minut 33. La lesió muscular de l'àrbitre ha obligat a aturar el matx durant quasi deu minuts, motiu pel qual el col·legiat (que s'ha recuperat) ha allargat la primera part. Al 51, Sascha ha obert el marcador amb un cop de cap a la sortida d'un córner.

​El gol ha estat un cop a la moral de l'equip, que ha començat la segona part amb un nou error que l'ensorrava encara més. Una badada defensiva (una altra) l'ha sabut aprofitar bé Boris per posar el 2 a 0 i deixar el Lleida quasi mort. No ho estava però, i Casares al 54 ha posat el 2 a 1 que animava l'esperança de l'afició lleidatana, que ha cridat en repetides ocasions contra la directiva del club. La reacció dels lleidatans hauria pogut continuar si Craviotto no hagués aturat un xut de Casares al minut 58. Faltava mitja hora i el Lleida donava senyals de vida, però de nou les errades defensives s'han encarregat d'estroncar l'afany dels lleidatans.

​Boris ha posat el 3 a 1, i amb això s'ha acabat el partit. El Lleida ha jugat els darrers minuts amb més voluntat que intel·ligència, i hagués pogut encaixar el quart si Boris arriba a atinar en una rematada. Ja a l'afegit, Campos ha blocat una pilota de Jiménez. Els lleidatans tenen 14 punts i si avui s'acabés la lliga, baixarien a tercera divisió.