«Rehenes» inicia per la Festa Major de Balaguer la seva particular «ruta per la Noguera»

La banda de rock torna a casa el dissabte per tocar en el marc de les Festes del Sant Crist | El conjunt té previst girar per la comarca fins a final d'any

10 de novembre del 2016
Actualitzat a les 11:42h
Rehenes durant el concert a la sala Salamandra
Rehenes durant el concert a la sala Salamandra | Xavier Prat
La banda balaguerina de Rock and Roll "Rehenes" iniciarà aquest proper dissabte la seva particular ruta per la comarca de la Noguera. El conjunt obrirà aquesta minigira a la Carpa Jove que ha habilitat l'Ajuntament de Balaguer per la Festa Major i on sonaran altres grups com La Fuga, Oques Grasses o 7dRock. A les 23:30h, la banda que lidera Antonio Guillén començarà a oferir un repertori de 14 cançons, vuit de les quals seran del darrer disc "Abismos desordenados" i sis del seu nou àlbum, "Arañazos bajo la piel".

Guillén a la veu i guitarra, Miquel Juárez al baix, Edu Castillo a la guitarra, Josep Maria Llobet "Txer" a la bateria, i Xavi Monge als teclats conformen el grup que, en aquesta ocasió, serà acompanyat pel guitarrista i productor musical Txabi Ábrego.

La "banda de rock al desert" torna a casa

​"Rehenes" torna a tocar a casa després de conquerir al juny la mítica sala de l'Hospitalet Salamandra, que enguany ha complert 20 anys. Guillén assegura que el grup està content de tocar a casa, encara que recorda que el grup es defineix com "una banda de rock en el desert" ja que "estem lluny de quasi tot i per molt que facis sempre hauràs de demostrar".

​Balaguer serà la primera parada dels concerts que el conjunt té previst fins a final d'any per la comarca de la Noguera. Vallfogona de Balaguer i Àger seran les dues properes estacions dels balaguerins, que tenen previst acabar l'any amb un nou concert.