La Fira «De Nuvis» es consolida com aparador de les darreres tendències en casaments

Fira de Lleida assegura que més de 18.000 persones han passat pel certamen

Redacció
07 de novembre del 2016
Actualitzat a les 10:26h
La fira ha comptat amb desfilades
La fira ha comptat amb desfilades | Fira de Lleida
La fira DeNuvis ha tancat portes aquest diumenge vespre a Lleida amb un bon balanç de públic i de satisfacció dels expositors. Després de 18 edicions, el certamen es consolida com a aparador de les últimes tendències del sector de les bodes i celebracions a les comarques de Ponent. Segons Fira de Lleida, s'han superat els 18.000 visitants de l'any passat i les desfilades van tornar a ser el gran atractiu.

El tinent d'alcalde Rafel Peris atribueix l'èxit de la fira al fet que s'ha sabut adaptar als gustos i necessitats del públic, que cada vegada busca celebracions més personalitzades. DeNuvis va obrir portes divendres a la tarda amb 95 expositors que van omplir tota la superfície d'exposició del pavelló 4 de Fira de Lleida.
Inicialment DeNuvis va néixer com a un saló especialitzat en el sector de bodes, però ara "s'hi pot trobar tant una parella que vol preparar el seu casament, com famílies que busquen una celebració més especial o algun atractiu més personalitzat".

Les desfilades tornen a ser el gran atractiu

Amb uns 1.400 assistents, les desfilades han estat un cop més protagonistes de la 18a edició de la fira De Nuvis. Els 4 passis de vestits de núvia i de nuvi, de festa, de padrina i de comunió, han comptat amb la participació de les empreses Alba Minguella-l’Atelier, Blackpier, Boutique la Novia, Giacomo Mazzalli, Goumar, Lluna de Drap i Sastreria Lorenzo, amb maquillatge de Sara Buira i perruqueria de Hairstudio. Han participat en les desfilades un total de 26 models (16 noies i nois i 10 infants).

La 18a edició del saló ha comptat amb un total de 95 expositors, representants d'una vintena de sectors adreçats tots aquells que necessiten organitzar un casament, una comunió, un bateig, un aniversari especial, un comiat de solter o de soltera diferent, sopars d'empresa, bodes de plata i or, grans viatges i escapades romàntiques, obsequis originals, esdeveniments d'empresa, etc.

Cal afegir que a més de les promocions en serveis i productes (sortejos i descomptes) que han ofert les empreses expositores entre els visitants del saló, Fira de Lleida organitza el gran sorteig De Nuvis entre les parelles que s'hagin de casar i hagin contractat un servei a la fira. La parella guanyadora rebrà 1.000 euros per a l'adquisició de productes i serveis entre les empreses expositores d'aquesta edició del saló.