Quants diners es gasten els lleidatans a l'hora de casar-se?

La fira De Nuvis es celebra aquest cap de setmana als Camps Elisis amb 95 expositors

Redacció
04 de novembre del 2016
Actualitzat a les 9:58h
Els lleidatans es gasten una mitjana de 12.000 euros en casar-se. Aquesta és la xifra que ha donat la Fira De Nuvis que es celebra aquest cap de setmana als Camps Elisis de Lleida. En total hi haurà 95 expositors que oferiran els seus productes i serveis. En el saló es podran veure desfilades de models amb vestits de nuvi i núvia així com també de comunió.

I és que la fira també abraça altres negocis relacionats amb el món dels enllaços com són els batejos i les comunions. Durant els dies de certamen es poden trobar descomptes de fins a 50% i també es farà el sorteig d'un viatge a Riviera Maya per valor de 2.000 euros.

​En aquesta fira s'hi troben desenes de parelles que tenen intenció de casar-se. Tanmateix, els lleidatans cada cop ho fan més tard. Segons dades de l'Idescat, l'edat de casaments ha anat augmentant progressivament en les darreres tres dècades, un fet que també passa en els registres d'edat dels primers matrimonis. En aquest cas, els homes tenen de mitjana 34,1 anys mentre que les dones, 32. A la dècada dels 80, els primers matrimonis es celebraven amb homes que tenien 27,1 anys de mitjana i dones que en tenien 24,3.