Empat i gràcies

El Lleida Esportiu treu un punt de la seva visita a Mallora en un matx avorrit i sense dominador | Guillem Martí ha pogut fer el gol de la victòria en una ocasió que ha errat a porteria buida a la primera part

El Lleida ha empatat a 0 contra el Mallorca B
El Lleida ha empatat a 0 contra el Mallorca B | Lleida Esportiu
Redacció
02 de novembre del 2016
Actualitzat el 03 de novembre a la 1:16h
El Lleida Esportiu volia consolidar aquest dimecres la bona imatge que va oferir el diumenge al Camp d'Esports contra l'Atlètic Balears, però no ho ha aconseguit. Els de Siviero han tingut problemes per controlar el partit contra el Mallorca B, que no ha fet mèrits tampoc per endur-se els tres punts. S'enfrontaven el pitjor visitant i el pitjor local, i d'aquesta suma ha sortit una castanya de partit.

La primera part no passarà a la història del Lleida Esportiu. Els de Siviero s'han dedicat a no perdre l'ordre sobre el terreny de joc i a controlar les embestides del Mallorca B, que tampoc han estat per tirar coets. El porter Álvaro Campos ha hagut d'intervenir al minut 14 en un xut de Cedric i en una ocasió doble de James i Ángel Sánchez per evitar l'1 a 0, però els balears tampoc han fet mèrits per avançar-se al marcador.

​Qui sí ho ha tingut bé per fer-ho ha estat Guillem Martí en una oportunitat claríssima al minut 24 quan ha errat un xut a porta buida. Més clara no l'ha tingut el Lleida durant els primers 45 minuts, que han acabat amb la sensació que cap dels dos equips estava per la feina d'endur-se els tres punts. L'empat era un resultat just.

​El joc no ha variat durant la segona part. El matx ha continuat igualat i només algunes accelerades de Cristian Gómez i Javi Casares feien despertar el Lleida Esportiu. A l'equip li ha costat molt construir joc i arribar amb opcions de gol a la porteria de Parera. Els de Siviero han tingut més voluntat de fer joc que el rival, però s'ha anat topant amb la defensa balear, que ha anat esbandint bé les aproximacions dels grocs.

​El pas dels minuts no ha servit per activar cap dels dos equips, que han anat igualant-se en un ambient calmós només animat per algun intent de contra. Siviero ha fet entrar Arnau Tobella per Xavier Quintillà per intentar canviar la dinàmica d'un partit sense ritme, però el matx no ha sortit de la somnolència. El filial mallorquí s'ha aproximat a deu minuts del final amb una centrada de Juanjo que s'ha passejat per l'àrea de Campos sense que cap jugador aconseguís rematar-la. Aquesta ha estat la millor ocasió dels balears durant la segona part.

​L'avorriment s'ha allargat fins que l'àrbitre ha pitat el final del partit. Abans, però, el col·legiat ha expulsat Andriu amb vermella directa per una agressió a Rodado en una de les darreres jugades. Amb aquest punt, el Lleida en suma 14 i segueix fora de la zona de descens, però lluny del capdavant de la classificació.