El Lleida Esportiu crearà la seva pròpia «penya»

El club treballa en el projecte d'una grada jove que es vol posar en marxa en els propers mesos | Les penyes critiquen la iniciativa al considerar-la una eina per bandejar els col·lectius d'animació que ja existeixen

Redacció
02 de novembre del 2016
Actualitzat a les 10:47h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Àlvar Llobet
El Lleida Esportiu està treballant en un projecte de Grada Jove per reactivar l'animació al Camp d'Esports. L'entitat contempla que aquest nou col·lectiu s'ubiqui al Gol Nord, i per fer-ho realitat ja s'ha posat en contacte amb afeccionats i patrocinadors que reforcin econòmicament aquesta iniciativa.

El president, Albert Esteve, va anunciar en la roda de premsa de fa dues setmanes que el club havia rebut la proposta d'un grup de joves per crear una nova penya, la qual cosa pot servir de base per bastir el nou col·lectiu que estarà supervisat per la directiva. En aquest sentit, serà el mateix club a través dels serveis jurídics el que farà l'acta fundacional i els estatuts. Tanmateix, falta per saber encara les edats que abraçarà aquesta grada.

​Les penyes, molestes amb la iniciativa

​Aquesta voluntat del club no ha caigut bé a les penyes que ja existeixen però que el club no reconeix al no haver presentat els documents requerits. Alguns afeccionats de les penyes carreguen contra la directiva al considerar que la intenció de crear una Grada Jove porta implícita la voluntat de bandejar les tres entitats que han animat l'equip en els darrers anys, Rudes Lleida, És Un Sentiment i Molo Esportiu.