Detingut un pres de Lleida acusat de segrestar i violar una noia a Igualada mentre estava de permís

L’agressió es va produir dissabte en una zona boscosa de Castellbisbal i la víctima està ingressada a l’hospital amb lesions | L'home, de 45 anys, havia sortit de permís el divendres de la presó de Ponent

ACN
01 de novembre del 2016
Actualitzat a les 11:10h
Imatge del lloc dels fets
Imatge del lloc dels fets | ACN
Els Mossos d’Esquadra han detingut a Igualada un home de 45 anys acusat de segrestar, robar i violar una noia, segons han confirmat la policia catalana. Els fets es van produir aquest dissabte 29 d’octubre a primera hora del matí –cap a les 07.00 hores- quan la jove sortia d’un habitatge de la capital de l’Anoia i l’home la va abordar quan s’adreçava al seu cotxe.

L’individu havia sortit de permís de la presó de Ponent el divendres, fet que va aprofitar per anar fins a la capitald de l'Anoia, on es va endur la víctima fins a una zona boscosa a tocar de la urbanització Can Santeugini de Castellbisbal i allà la va agredir sexualment i li va robar diverses pertinences.

L’home va usar una arma blanca i la víctima va patir diverses lesions que van necessitar el seu ingrés a l’hospital de Martorell, on ara es recupera. La noia va poder demanar ajuda a través del seu mòbil als Mossos d'Esquadra per tal de poder ser localitzada. El presumpte agressor va ser detingut el mateix dissabte a prop de la Panadella i va ser retornat al centre penitenciari.