ERC denuncia que el Conseller Editorial del «Diari de Tarragona» s'inventa el discurs de Rufián en la seva columna

Jordi Salvador, diputat republicà al Congrés, exigeix una rectificació i assegura que el cas pot acabar als serveis jurídics

Gabriel Rufián, en roda de premsa a la seu d'ERC
Gabriel Rufián, en roda de premsa a la seu d'ERC | ACN
Redacció
30 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 21:08h
Jordi Salvador, diputat d'ERC al Congrés, ha exigit a l'exdirector i actual Conseller Editorial del Diari de Tarragona, Josep Ramon Correal, que "rectifiqui" la columna dedicada a Gabriel Rufián que signa al mitjà. La frase que denuncia el republicà fa referència al dur discurs que el seu company de partit va fer aquest dissabte a la cambra baixa. En concret, Salvador nega que Rufián digués que la "seva mare plora quan veu els socialistes mentre frega escales a quatre euros l'hora", tal com afirma Correal en el seu article. El diputat avisa a que si no es fa cap correcció, portaran el cas als serveis jurídics.

No és la primera vegada que l'exdirector del Diari de Tarragona aixeca polseguera. Fa uns mesos Correal va publicar un polèmic escrit titulat Sí és sí, o no que va ser titllat de sexista a les xarxes socials. Correal començava remarcant "una màxima del donjoanisme que afirma que si una senyora diu que no, és que potser sí; si diu que potser sí, és que sí, i si diu que sí, no és una senyora".