El Lleida veta l'entrada a desenes de seguidors i encén els Rudes

La Guàrdia Urbana de Lleida ha aixecat acta dels fets | Els membres del col·lectiu asseguren que no saben els motius d'aquesta prohibició

30 d'octubre del 2016
Actualitzat el 31 d'octubre a les 10:54h
Membres dels Rudes que no han pogut entrar al camp
Membres dels Rudes que no han pogut entrar al camp | Àlvar Llobet

El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, va assegurar que el club prohibiria l'entrada a seguidors del club, i així ho ha complert aquest diumenge. Diversos afeccionats lleidatans han estat aturats a la porta del gol nord del Camp d'Esports, on un agent de seguretat tenia una llista amb els noms de les persones que no podien accedir a l'estadi.
 

Membres dels Rudes que no han pogut entrar al camp Foto: Àlvar Llobet


Aquest fet ha encés els ànims de la penya Rudes, que han reclamat la dimissió d'Esteve i han trucat a la Guàrdia Urbana amb l'objectiu que aixequés acta dels fets d'aquest diumenge. "No ens deixen entrar i no ens diuen les raons", ha explicat a aquest diari un membre de la penya de seguidors, que han anat a les oficines del club a demanar els fulls de reclamació per presentar una queixa formal.

Aquesta voluntat no s'ha dut a terme perquè el Lleida Esportiu no tenia aquesta documentació disponible per entregar. El grup d'animació assegura que la llista que ha fet el club per prohibir l'entrada de persones ha estat feta de manera "aleatòria", la qual cosa ha provocat que les persones que formen part del col·lectiu i que sí han pogut entrar al camp sortissin posteriorment sense entrar a veure el partit que ha enfrontat el Lleida amb l'Atlètic Balears.
 

Dos Rudes, a les portes del Camp d'Esports Foto: Àlvar Llobet


Tot i l'accés restringit, no hi ha hagut incidents a l'entorn del Camp d'Esports, on s'hi han desplegat diverses patrulles i brigades mòbil dels Mossos d'Esquadra.
 

Els Rudes, cridant al davant dels Mossos Foto: Àlvar Llobet