Lleida entrega els premis Seu Vella 2016

La tinent d’alcalde Montse Parra ha agraït la implicació de l’Associació Amics de la Seu Vella amb la convocatòria d’aquests premis

Redacció
30 d'octubre del 2016
Actualitzat a la 1:37h
Imatge de l'entrega dels premis Seu Vella
Imatge de l'entrega dels premis Seu Vella | Paeria
La Sala de la Volta a la Canonja de la Seu Vella ha acollit el lliurament dels Guardons Seu Vella 2016, que premien la investigació, la creativitat i la divulgació sobre el conjunt monumental. El rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, ha estat l’encarregat de fer la Glosa d’enguany, destacant l’aportació de la UdL a la ciutat.

La tinenta d’alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, ha subratllat l’esforç i la implicació de les entitats de la ciutat per promoure el monument i ha agraït a l’Associació Amics de la Seu Vella la convocatòria dels premis, inclosos en la celebració del Dia de la Seu Vella. El president de l’Associació, Joan-Ramon González, ha parlat del Dia de la Seu Vella i els centenaris de personatges il·lustres, com Granados, Llull, Cervantes, etc.

Durant l’acte s’ha reconegut la trajectòria del fotògraf Josep Porta i s’ha lliurant la insígnia de placa a membres de juntes directives. Entre altres, s’han distingit Tanit González i Jordi Mercader i, com a entitat, la revista Plec. Els regidors Rosa Maria Salmerón i Dolors López han assistit a l’acte de lliurament.

Després ha tingut lloc a la nau central, claustre i porta dels Apòstols el darrer concert del cicle Concòrdia. Música de pau a la Seu Vella amb Quartana-Música d’Arrel i el sopar degustació “Menja’t la Seu Vella”.