Entitats

L’Ateneu la Baula obre un micro-mecenatge per l'autogestió del seu projecte cooperatiu

El col·lectiu obrirà en els propers dies

per Redacció, Lleida, 26 d'octubre de 2016 a les 10:00 |
Entrada del local de la Baula | La Baula
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ateneu La Baula​ ha engegat una campanya de micro-mecenatge per ajudar a l’autogestió del seu projecte cooperatiu. L’Ateneu, que obrirà les seves portes a finals del mes d’octubre, acollirà un Bar Restaurant que serà gestionat per una cooperativa (La Cuina del Comú) i un espai ampli, càlid i obert a tothom, adequat i preparat per acollir reunions, assemblees, xerrades, exposicions, tallers, etc.
 

És un espai estretament vinculat amb els moviments socials de la ciutat, que recull l’herència dels Ateneus i els casals populars independentistes dels Països Catalans. De fet, des de l’Ateneu destaquen que tot a mig obrir "ja ha acollit reunions, assemblees i actes dels diferents moviments socials de la ciutat", i volen deixar clar que "l'Ateneu té sempre les portes obertes a les propostes engrescadores per crear sinèrgies i teixit social".
 
La Baula pretén esdevenir un punt de trobada i organització per a totes aquelles persones i col·lectius interessats en treballar per la transformació social amb un clar contingut feminista, ecologista, assembleari, antifeixista, transversal i anticapitalista.
 

Per tal d'aconseguir l'autogestió d'un espai propi, càlid, acollidor i inclusiu estan convençuts que tothom és imprescindible. Per això animen la gent a participar d'aquest projecte.

 

Participació