Revolta contra Esteve

Les penyes carreguen contra el president del Lleida Esportiu per la roda de premsa del passat dimart | Els Rudes diuen que no entregaran la documentació, És Un Sentiment creu que el diàleg servirà de poc i els Amics del Lleida podrien presentar una denúncia contra el propietari del club

20 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 16:17h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Àlvar Llobet
La roda de premsa que el president del Lleida Esportiu ha obert com mai la caixa dels trons al club. En els sis anys de vida de l'entitat no hi havia hagut una crisi social tan gran com la que s'està vivint després de les paraules d'Albert Esteve, que va posar les penyes en el focus dels seus missatges. Els atacs del propietari del Lleida contra els col·lectius d'animació han generat una onada de crítiques que porten a pensar que la solució al conflicte no serà ni fàcil ni ràpida. De fet, hi ha qui pensa que els vincles s'han deteriorat tant que no hi ha possibilitat d'entesa entre les dues parts.

​El fet que Esteve hagi anunciat expulsions de socis i veto a l'entrada al Camp d'Esports a alguns abonats ha encés les penyes, que en diversos comunicats han expressat el seu malestar envers la directiva del Lleida Esportiu. Els primers en reaccionar han estat els Rudes Lleida, que han titllat la junta de "gentussa", alhora que han anunciat que no pensen portar la documentació que demana el club per temor a que les dades es puguin utilitzar en contra seva. En aquest sentit, els Rudes indiquen que sempre han tingut voluntat de dialogar amb la presidència del club però que ara consideren que el deteriorament de les relacions fa impossible la reconciliació.

​En un sentit similar es posicionen els membres de la penya És Un Sentiment, que admeten no saber com es pot resoldre la situació després dels missatges creuats que s'han enviat en els darrers mesos entre directiva i col·lectius penyistes. En declaracions a La Manyana, un dels portaveus del grup, Sergi Navarro, assegura que hi ha gent de la penya que es planteja no tornar al Camp d'Esports en tota la temporada.

​Qui també s'ha aixecat contra Esteve ha estat l'Associació Amics del Lleida, que asseguren que es reserven la possibiltat de presentar alguna denúncia contra Esteve "per defensar els nostres drets i interessos". En un comunicat, el col·lectiu desmenteix que s'hagi volgut dificultar el dia a dia del club com va dir el president alhora que exigeix una disculpa pública per haver fet menció directa a alguns membres de l'entitat.

​Finalment, des de la penya Molo Esportiu s'assegura que s'ha de deixar temps perquè la crispació es rebaixi i aleshores abordar una possible solució des del diàleg. Tot i això, des de la penya s'explica que la roda de premsa d'Esteve ha estat desconcertant.