La penya Rudes titlla la directiva de «gentussa» i es nega a donar documentació

Assegura que temen que les dades siguin utilitzades en contra seu | Apunta que el vincle amb la directiva és "irreconciliable"

19 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 19:53h
Aficionats del Lleida Esportiu
Aficionats del Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
La penya Rudes del Lleida Esportiu ha atacat aquest dimecres durament la directiva del club després de la roda de premsa d'Albert Esteve en la que va anunciar expulsions de socis i veto a entrar al Camp d'Esports a alguns abonats. En un comunicat, el col·lectiu assegura que no té intenció d'entregar cap documentació per legalitzar el grup d'animació "per temor a que s'utilitzin aquestes dades" contra els membres del conjunt, alhora que ha titllat els membres de la junta de "gentussa".

En aquesta tessitura, els Rudes indiquen que sempre han intentat mantenir una relació positiva amb els membres de la junta "tot  i saber que se'ns donava cera per l'esquena". En el comunicat també s'acusa els propietaris del club d'"omplir-se les butxaques" mentre les grades es van buidant, i expliquen que estan "indignats com mai abans".

​La penya també desmenteix totes les acusacions que Esteve va fer durant la roda de premsa del dimarts, i ha assegurat que el vincle amb la directiva del Lleida Esportiu ja "és irreconciliable". Tot i això, apunten que no es pensen quedar de braços creuats i que no descarten prendre les mesures pertinents "per protegir i defensar el grup i els seus integrants".

​El comunicat dels Rudes