Els alcaldes de la N-240 aniran a Fiscalia perquè valori si Foment és culpable de la sinistralitat

La Plataforma Prou Morts a l'N-240 tallarà un cop al mes la carretera per exigir el compliment dels compromisos adquirits pel ministeri

Imatge del camió accidentat a l'N-240 a Montblanc
Imatge del camió accidentat a l'N-240 a Montblanc | ACN
ACN
19 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 17:53h
La Plataforma "Prou Morts a l'N-240", que agrupa una quinzena d'ajuntaments lleidatans i la Cambra de Comerç de Lleida, acudirà a la Fiscalia per tal que dirimeixi sobre les possibles responsabilitats del titular de la carretera, el Ministeri de Foment, pels danys ocasionats a causa de l'allargament "innecessari" i "injustificat" de les solucions a l'elevada sinistralitat i mortalitat que pateix l'N-240 entre Lleida i les Borges Blanques.

Així mateix, la Plataforma es mobilitzarà un cop al mes amb un tall de carretera, el primer dels quals serà el pròxim diumenge. Els alcaldes dels municipis afectats exigeixen a Foment que compleixi amb els compromisos adquirits, que passen per la redacció del projecte de desdoblament d'aquest tram i la seva execució. Fins que això no sigui una realitat, reclamen l'alliberament del peatge de l'AP-2. La Plataforma s'ha reunit a les Borges Blanques, població d'on era la darrera víctima mortal que va registrar en aquest tram de l'N-240 diumenge passat.