Albert Esteve: «Sabem qui són els penyistes que no podran entrar al Camp d'Esports»

El president del Lleida Esportiu assegura que el club no reconeix les penyes i que comunicarà el veto als seguidors

19 d'octubre del 2016
Actualitzat a la 1:39h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Àlvar Llobet
Albert Esteve ha protagonitzat aquest dimarts la roda de premsa més tensa dels darrers anys al Camp d'Esports. Al president del Lleida Esportiu se li ha acabat la paciència amb les penyes i ha anunciat que en els propers dies es procedirà a expulsar alguns abonats d'aquests col·lectius d'animació i a vetar l'entrada a l'estadi a altres seguidors.

En aquest sentit, el president ha assegurat que la junta directiva ja té una llista de noms que ha anat configurant en els darrers temps amb fotografies i gravacions en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, que han remès un informe a la directiva. "Hi ha hagut afeccionats que li han desitjat la mort a un jugador del nostre equip, i això no pot seguir així", ha indicat un Esteve visiblement enfadat que ha indicat que en aquesta temporada 2016/17 no hi ha cap penya registrada.

Aquest motiu ha portat la directiva a considerar que el Lleida Esportiu és ara mateix un club sense penyes, per la qual cosa s'haurà de començar de zero en la creació de grups d'animació a l'estadi. "També hi ha coses que des del club no hem fet bé, però les penyes no han fet res durant els darrers cinc anys i es queixen per tot", ha explicat Esteve.

Esteve denuncia amenaces per part d'alguns afeccionats

El president del club ha recordat que els membres de la junta han rebut amenaces personals així com han hagut de patir punxades a les rodes dels cotxes, ratllades als vehicles, insinuacions de tot tipus i trucades a les escoles dels fills.

ÀUDIO La roda de premsa íntegra d'Albert Esteve