Albert Esteve denuncia amenaces de penyistes i obre la porta a expulsar-los

El president del club assegura que ha demanat informes als Mossos d'Esquadra i diu que ja no deixaran passar més actituds com les del passat diumenge | El propietari del club ha assegurat que té una llista de seguidors i explica que l'entitat ja no compta amb les penyes "perquè no estan legalitzades"

18 d'octubre del 2016
Actualitzat el 19 d'octubre a les 0:54h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Àlvar Llobet
El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ha denunciat aques dimarts amenaces d'alguns penyistes en els darrers mesos i ha obert la porta a expulsar alguns socis. En aquest context, Esteve ha assegurat que el club ha fet la feina i que ja té una llista de noms de seguidors que, possiblement, se'ls vetarà l'entrada al Camp d'Esports ja en el proper partit de la setmana vinent. "Hi ha socis del Lleida que seran expulsats", ha reblat el propietari de l'entitat.

En una roda de premsa, el president ha estat molt dur contra els col·lectius i ha anunciat que l'entitat ja no permetrà més actituds com les que es van viure el passat diumenge al Camp d'Esports, quan membres de les penyes van increpar la junta directiva. Visiblement enfadat, Esteve ha fet una lletania d'actuacions d'alguns penyistes contra la junta, "amenaces, rodes dels cotxes punxades, vehicles ratllats, trucades a les escoles de fills de directius...", i ha explicat que s'han demanat informes als Mossos d'Esquadra que ja estan en disposició del Lleida Esportiu.

Esteve ha assegurat també que les tres penyes del club "han perdut els seus drets", una afirmació que ha justificat en base a que aquests col·lectius d'animació no han formalitzat les seves inscripicions com a penyistes. En aquest sentit, el president ha indicat que el Lleida Esportiu comença de zero i que està obert a rebre col·lectius organitzats a partir d'ara.  

Servi Securitas, nou patrocinador del club

El president ha presentat en roda de premsa el nou patrocinador del club, Servi Securitas, una empresa d'origen suec instal·lada a Catalunya que posarà la marca en diversos espais de l'estadi com els accessos, les banqueta i la pàgina web.
 

Albert Esteve amb Enric Paris, responsable del nou patrocinador Foto: Àlvar Llobet


Esteve ha indicat que el contracte amb la companyia és de dos anys amb opció a dos més. "Aquest és un patrocinador important que haurà de créixer en els propers anys", ha dit.

ÀUDIOLa roda de premsa íntegra d'Albert Esteve