Pacten 17 anys de presó per a l'acusat del crim de la Mariola

L'home ha demanat perdó de genolls als pares de la víctima i als seus fills

ACN
18 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 14:07h
L'home ha demanat perdó de genolls
L'home ha demanat perdó de genolls | ACN
L'acusat del crim de la Mariola ha fet ús del seu dret a l'última paraula al final de judici per demanar perdó als pares de la víctima, als seus fills i a "tothom a qui hagi fet mal", ha dit. Ho ha fet de genolls, un gest però que no ha convençut els familiars i amics de la víctima presents a la sala, que li han cridat que no acceptaven les seves disculpes.

El judici ha acabat a dos quarts d'una d'aquest dimarts, després de dues jornades; avui sense incidents. Ara, el tribunal popular haurà de decidir si considera l'acusat culpable d'assassinat, tal com demanen la fiscalia i les acusacions particulars, que finalment han acceptat, a petició de la defensa, rebaixar la petició de pena a disset anys de presó per assassinat i tinença il·lícita d'armes, tenint en compte l'atenuant de drogoaddicció i a indemnitzar la família de la víctima amb 220.000 euros.

Finalment han retirat l'acusació per maltractament, per falta de proves. Els Mossos han declarat que l'acusat hauria disparat dos trets a la víctima per l'esquena a menys d'un metre de distància. Les forenses han negat que les drogues que havia pres l'acusat haguessin alterat el seu comportament. "Podrien haver afectat lleument el seu autocontrol però no la seva voluntat de matar", han assegurat.