Les principals propostes culturals del cap de setmana a Ponent

El concert de Roger Mas a Balaguer i la Fira de Vehicles Antics de Tàrrega, entre els actes més destacats

Roger Mas
Roger Mas | Adrià Costa
Redacció
15 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:24h
Dissabte 15
 
Lleida: Cabaret

Anticipant la celebració del seu 50è aniversari, el 18 d’octubre de 2015 es va estrenar al Teatre Rialto de Madrid aquesta nova producció de la versió original estrenada a Broadway, adaptada i dirigida per Jaime Azpilicueta. Va estar en cartell fins al 12 juny de 2016 i es va consagrar com el gran èxit de la temporada a Madrid, amb més de 200.000 espectadors.
 
Lloc: Teatre de la Llotja Hora: 18.00h Preus: 14,50 euros (butaca jove) / 42 euros (preu grup) / 47-51 euros (preu mic) / 51-57 euros (preu general)


Borges Blanques: Firra

​La 3a edició de Firra, la Fira de la Cervesa Artesana de Les Garrigues, comptarà amb cervesers de proximitat, música en viu, animació infantil, sortejos, tallers...

Lloc: Diversos espais de la ciutat Hora: 12.00h Entrada Gratuïta
 
 
 
​​Per segona vegada, el cantautor Roger Mas oferirà un concert al Teatre Municipal de Balaguer. La primera ocasió va ser el novembre de l'any 2010 presentant 'a la casa d'enlloc'. Ara, presentarà el seu darrer treball, 'Irredempt'.
 
Lloc: Teatre Municipal Hora: 21:30h Preu: 15 euros
 

Diumenge 16
 

A la plaça del Carme s’exposaran cotxes i motos clàssics amb una antiguitat mínima de 25 anys, propietat de particulars. Els visitants amants de la nostàlgia podran contemplar de prop models mítics.

Lloc: Plaça del Carme Entrada Gratuïta


Balaguer: Exposició "Cinisme, indignació, crit, misèria, mort"

El trencament de la treva de pau, el passat dimarts, que s'havia establert a Síria posa en relleu l'exposició, confegida pel fotògraf Antoni Vidal i el pintor Josep Maria  Llobet.

Lloc: Museu de la Noguera Entrada gratuïta