​Preocupació al Pallars per l'acumulació d'accidents en un mateix punt a Llavorsí

El Consell Comarcal i l'Ajuntament reclamen a Carreteres pavimentar amb antilliscant uns 400 metres de via

Redacció / ACN
13 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 18:36h
Imatge del cotxe accidentat en aquest tram el passat dia 8
Imatge del cotxe accidentat en aquest tram el passat dia 8 | ACN
Tres accidents de cotxe en només un matí en el mateix punt de la carretera C-13 dins el terme municipal de Llavorsí, entre aquesta població i Rialp, han estat el detonant perquè el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l'Ajuntament de Llavorsí demanin conjuntament al Servei Territorial de Carreteres una solució immediata.

Els tres accidents s'han produït aquest mateix matí, però no han estat els últims darrerament. En pocs dies s'han produït un total de 13 accidents en aquest mateix punt i tots han coincidit amb dies de pluja. Un d'ells, el de més gravetat, va acabar amb dos persones ferides, una d'elles de gravetat.

Per aquest, els dos ens reivindiquen que es faci una actuació urgent en aquest tram, d'uns 400 metres. L'alcalde de Llavorsí, Josep Vidal, ha explicat que s'hi hauria de col·locar una capa de paviment antilliscant per evitar més accidents. De la seva banda, la vicepresidenta del Consell Comarcal, Anna Panisello, ha dit que cada cop que plou hi ha accidents en el mateix punt i ha demanat una solució per posar fi a aquesta problemàtica i evitar nous accidents.

El Consell Comarcal farà arribar un informe detallat a Carreteres perquè prengui les mesures adients. L'Ajuntament de Llavorsí ha fet una carta en el mateix sentit que s'adjuntarà a l'informe del Consell. Un cas similar va passar fa uns mesos en un altre punt del mateix tram de la carretera. L'acumulació de reiterats accidents en dies de pluja va fer que es fes una actuació urgent i es canvies el ferm en aquest punt de la via.