Una nena descriu al judici abusos sexuals per part del seu pare quan tenia 12 anys

L'home nega els fets a la vista celebrada a l'Audiència de Lleida i declara que la seva filla ho va malinterpretar

L'acusat durant el judici
L'acusat durant el judici | ACN
ACN
13 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 14:07h
Una nena de catorze anys ha descrit aquest dijous tres episodis d'abusos sexuals que va patir en un sol dia per part del seu pare quan ella tenia dotze anys. La menor, que ha declarat aquest dijous a l'Audiència de Lleida, ha explicat que el 16 d'agost de 2014 el seu pare, X. R. A., de 37 anys, li va fer tocaments als genitals i als pits i la va obligar a masturbar-lo, a casa seva, a Vielha.

L'acusat ha negat els fets i ha dit que la seva filla ho va malinterpretar ja que només li feia pessigolles. La nena, però, ha assegurat que sap "diferenciar" entre unes pessigolles i uns tocaments. Sobre les restes de semen de l'acusat trobades al pijama i els llençols de la nena, l'acusat ha explicat que hores abans havia mantingut relacions sexuals amb la seva dona al llit de la nena.

La dona, però, ho ha negat i ha assegurat que mai havien practicat sexe a les habitacions dels seus fills. A més, les pèrits que van analitzar la roba han declarat que hi van trobar ADN del pare i la nena però no de la mare. La fiscalia de Lleida demana onze anys de presó per un delicte d'abús sexual a menors de tretze anys amb accés carnal i la defensa l'absolució.