La PAH es mobilitza per buscar una solució al desnonament d'una dona i la seva filla

La plataforma s'ha concentrat a la Paeria per demanar ajuda | Els portaveus han volgut parlar amb Àngel Ros, i s'han produit moments de tensió | El regidor Xavier Rodamilans ha ofert una alternativa per evitar que mare i filla es quedin al carrer

ACN
11 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 14:03h
La PAH s'ha mobilitzat aquest dimarts
La PAH s'ha mobilitzat aquest dimarts | PAH Lleida
Una trentena de membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca s'ha manifestat aquest dimarts al matí de la plaça Sant Joan a la plaça Paeria de Lleida per demanar una solució "digna" per la Sandra, una dona nigeriana que serà desnonada dijous del pis de lloguer on viu amb la seva filla de deu anys, per no poder pagar. Han exigit parlar amb l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, però no els ha atès.

La Sandra ha explicat que la seva situació és molt dolenta, que està cansada i confusa perquè no li donen solucions i que no sap on anar. El regidor de Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans, ha explicat als mitjans de comunicació que se li ha ofert a la Sandra allotjar-la a ella i a la seva filla al Centre de la Dona Samaritana, com a mesura temporal d'urgència i que més endavant es valorarà si pot aconseguir alguna feina o un pis de lloguer social.

Ha assegurat, però, que no es quedarà al carrer. Un dels membres de la PAH, Henry Mora, però, tem que la Paeria s'oblidi d'ella després de deixar-la al Centre.