La «Firra» de la Cervesa Artesana torna a les Borges Blanques

El certamen es celebrarà dins dels Jardins del Terrall

Redacció
10 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 19:39h
Es organitzadors de la fira mostrant el cartell
Es organitzadors de la fira mostrant el cartell | Firra
Les Borges acollirà aquest dissabte 15 d'octubre la tercera edició de la Firra, organitzada per l'Associació d'Amics de la Cervesa de les Garrigues, amb la col·laboració de la cerveseria O'Brothers, de l'Ajuntament de les Borges i d'una trentena de comerciants locals.
 
El certamen d'enguany, que se celebrarà dins els Jardins del Terrall, reunirà nou parades d'elaborados de cervesa artesana i el públic podrà degustar trenta-cinc cerveses diferents a les de l'any passat.
 
A les 11 hores es donarà el tret de sortida a aquesta jornada que comptarà amb un seguit d'activitats com un taller, dinar popular, música en directe i actuacions que s'allargaran fins a les 12 de la nit. A partir de mitjanit la Firra es suma a la programació de la Cafeteria Slàvia.
 
Per als més interessats es farà un taller per aprendre a elaborar cervesa casolana a casa. També es celebrarà una cursa que consistirà a donar un tomb a les Basses del Terrall sense que caigui la cervesa de la mà. Per tal que el públic assistent pugui gaudir al màxim de la jornada es crearan diferents espais com una zona chilout o la novetat d'enguany, la Beerbacoa, on hi haurà menjar per a tothom.