El Lleida Esportiu, en el focus dels empresaris

L'alcalde Àngel Ros explica que l'any passat va rebre dues ofertes per comprar el club, i que és habitual que grups inversors i empreses preguntin per l'entitat

Redacció
06 d'octubre del 2016
Actualitzat a la 13:56h
El Lleida Esportiu no està en venda, de moment
El Lleida Esportiu no està en venda, de moment | Lleida Esportiu
La directiva del Lleida Esportiu assegura que el club no es ven, però si canviés d'opinió, no faltarien candidats per comprar-lo. L'arribada del nou patrocinador xinès al Camp d'Esports ha reactivat el debat sobre el futur del club, una qüestió que es va encarregar d'animar el president de Bo Yang Investment, He Jun, quan va afirmar que la compra de l'entitat "no era impossible" encara que ara no era l'objectiu.

​En aquesta tessitura, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, va assegurar en declaracions a Catalunya Ràdio que només l'any passat va rebre dues ofertes d'empresaris per quedar-se el club (una d'elles de l'exjugador Julio Salinas segons va informar l'emissora), una voluntat que es supeditava, però, a que la Paeria continués apuntalant econòmicament el Lleida. El paer en cap va explicar que si es continués amb la filosofia d'esport de base i amb l'objectiu de pujar a Segona A, el consistori continuaria "finançant parcialment el club" amb les mateixes condicions que actualment.

​Ros apunta que les ofertes que ha tingut en els darrers mesos no són excepcionals, i diu que comença a ser habitual que empreses i grups d'inversió li preguntin sobre les possibilitats d'entrar al club, ja sigui com a sponsors o com a propietaris.