Àngel Ros acusa la concessionària dels radars de voler-se enriquir

La UTE assegura que el govern de la Paeria va decidir el límit de velocitat sense cap consens

Redacció
05 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 14:23h
Àngel Ros, alcalde de Lleida
Àngel Ros, alcalde de Lleida | ACN
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha obert la batalla dels arguments contra l'empresa adjudicatària dels radars a la ciutat, que reclama una indemnització per multes que no han estat validades i que ha portat la Paeria als tribunals.

El paer en cap assegura que la limitació de velocitat, que a la capital del Segrià és de 65 km/h es va fer de manera consensuada amb la UTE, un extrem que es nega des de l'empresa a l'assegurar que aquesta decisió es va prendre des de l'executiu municipal sense cap acord.

En aquest context i segons va avançar NacióLleida, Ros va enviar un correu electrònic el 28 de juliol del 2014 a l'intendent de la Guàrdia Urbana en el que ordenava que el límit de velocitat es fixés a 65 km/h, un fet que avalaria la tesi de la UTE, acusada per l'alcalde de "voler-se enriquir". En declaracions a Segre, Ros lamenta que l'interès dels empresaris sigui recaptar més, mentre que el de la Paeria és que hi hagi menys accidents.

​Segons el Comú de Lleida, la UTE reclama una comensació per valor de prop d'un milió d'euros en concepte de multes no validades i de sancions que no van registrar-se pel retard en l'actividad dels radars.