Podria el Lleida Esportiu acabar en mans xineses?

El president de l'empresa Bo Yang Investment assegura que "res és impossible" i que aquesta possibilitat "ja es veurà més endavant"

05 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:39h
El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve
El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve | Lleida Esportiu
D'ençà que és president del Lleida Esportiu, Albert Esteve ha hagut de respondre sovint a una pregunta dels periodistes. Es vendrà el club? la resposta sempre ha estat negativa, i alguns cops, ho ha negat amb vehemència si bé també ha dit als mitjans que algun dia encertaran i rebran una resposta afirmativa. Ha arribat aquest moment ara?

L'aterratge de capital xinès a l'entitat lleidatana a través del grup inversor Bo Yang Investment, que serà un dels sponsors principals del club, ha reobert aquest hipòtesi que no ha estat negada pel president de la firma, He Jun. "Ara no és el moment, ja es veurà més endavant", ha assegurat en roda de premsa aquest dimarts al ser preguntat per si es planteja la compra de l'entitat. "Res és impossible", ha reblat l'empresari xinès.

Des del club segueixen responent, de moment, de la mateixa manera que en els darrers anys quan es tracta aquesta qüestió. El club no es ven.